Leveranstid: Leverans tidigast Augusti pga semesterstängt v28-31

Klänningar

Våra modeller

Våra klänningar finns i varierande modeller med fokus på både skön passform och snygg design. De flesta av våra tyger är ekologiska och därmed skonsamma för både dig och miljön. Vår snurrklänning har en överdel i tightare modell och en vid kjol. Vår groove dress påminner om en a-linjeform och sitter lite lösare över byst med en vid kjol. Groove dress finns i flera modeller med kort och 3/4-ärm med rund halsringning, och med kort eller lång ärm och en krage. Vi har även hood dress och sweatshirt dress i korta samt långa modeller, dessa sys i ekologisk sweatshirt. Kläderna vi syr är anpassade efter din kropp, behöver du en längre/kortare/vidare/smalare modell är det bara att meddela oss så gör vi korrigeringar för att den ska passa din kropp perfekt!

Alla produkter sys upp efter beställning.

Aktuell produktionstid just nu hittar ni enklast i köpvillkoren eller på sidan "Om"

Läs alltid köpvillkoren innan beställning!

Leaf snurrklänning

1 699 SEK
I lager

Våra modeller

Våra klänningar finns i varierande modeller med fokus på både skön passform och snygg design. De flesta av våra tyger är ekologiska och därmed skonsamma för både dig och miljön. Vår snurrklänning har en överdel i tightare modell och en vid kjol. Vår groove dress påminner om en a-linjeform och sitter lite lösare över byst med en vid kjol. Groove dress finns i flera modeller med kort och 3/4-ärm med rund halsringning, och med kort eller lång ärm och en krage. Vi har även hood dress och sweatshirt dress i korta samt långa modeller, dessa sys i ekologisk sweatshirt. Kläderna vi syr är anpassade efter din kropp, behöver du en längre/kortare/vidare/smalare modell är det bara att meddela oss så gör vi korrigeringar för att den ska passa din kropp perfekt!

Shoppa våra klänningar online

Eftersom vi endast säljer våra plagg online och alla våra produkter sys upp efter beställning, kan vi hålla priserna låga samtidigt som du får en välgjord, snygg och unik klänning i hög kvalitet! Hos oss hittar du unika klänningar i roliga färger och mönster! Gillar du att sticka ut? Då har du kommit rätt!  
Du handlar enkelt hemifrån, behöver du hjälp är det bara att du skickar ett mejl eller ett meddelande på facebook/instagram så hjälper vi dig! 

Aktuell produktionstid just nu hittar ni enklast i köpvillkoren eller på sidan "Om"

Läs alltid köpvillkoren innan beställning!