Leveranstid: Leverans tidigast Augusti pga semesterstängt v28-31

Om oss

“Slow fashion är när kvalitet går framför kvantitet
Custom made Apparel Slow fashion Handmade in Östersund Sweden
Dots'N'Bows Apparel

Bolagsinformation
Zanna Li Apparel AB
Org nr 5591780753
Vi jobbar på Dots'N'Bows 

Bosslady - Zanna

Zanna är den som startade och äger företaget. Förutom att vara egenföretagare hjälper hon till med produktionen när tid finns!

Amanda

Amanda är sömmerska. Utöver det är hon även den som ser till att vi alltid har det fint och städat på jobbet!

Madeleine

Madde sköter sociala medier och allt vad det innebär, packar och fraktar paket samt är den som sköter mycket av kundkontakten!

Karolina

Lina är vår sömmerska och den som får produktionen att rulla. Hon har ett öga för detaljer och är perfektionist!
Jag som driver företaget heter Zanna Tjärnström, jag är född -84 och uppvuxen i Åre. Jag har en sambo, en tonåring och två katte. Vi bor utanför Östersund på landet i ett litet hus där jag även har en liten atelje i gästhuset. Jag är utbildad sömmerska och har jobbat med design och sömnad under flera år. Jag har jobbat med Zanna Li Apparel på heltid sedan 2014 och innan dess har jag bland annat sytt väskor. 

 Jag startade Zanna Li Apparel AB och varumärket Dots’N’Bows för att jag tyckte att marknaden hade en brist på färgglada kläder i härliga designs och hållbart mode (slow fashion) som passar på alla kroppar. Dots’N’Bows strävar efter att producera hållbart mode, och vi försöker jobba så hållbart vi kan genom hela produktionskedjan. Vårt fokus är på att sy kläder på beställning i tyger och plagg som är unika på marknaden, och som passar kundens egna unika kropp. 

 Jag tror att genom att konsumera mode och kläder på ett mer medvetet sätt kan vi spara på jordens resurser. Det handlar om att sakta ner och att välja kvalitet före kvantitet, att medvetet välja Slow Fashion. Slow Fashion kan vara att köpa färre plagg och att de plagg som köps används en längre tid. Detta blir möjligt vid val av kläder som håller högre standard, därför vill vi erbjuda just det!Leverans

 Var är min beställning?

 Alla plagg sys upp efter beställning och har därför en leveranstid på 4-6 veckor. Vi skickar era paket på torsdagar den veckan de blir klara. Oftast kommer de fram måndag eller tisdag veckan efter. Laddar du ner Postnords app kan du följa paketet där när det är skickat från oss.