Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt / Size you!

Testplagg - För dig som vill prova våra modeller innan beställning

  • 599 SEK

Slutsåld

Dela

Här kan du beställa hem våra plagg för att testa dom i lugn & ro innan du lägger en beställning.

Detta är perfekt för dig som är osäker på våra storlekar eller vill testa något av våra nya modeller innan du vågar lägga en beställning.

Dessa plagg är sydda i våra standardstorlekar & längder. Dom plagg som har fickor som tillval kommer utan fickor på testplagget.

Storlekstabeller till varje plagg hittar du under Storleksguide

  • När du har fått hem plagget så har du 4 dagar på dig att testa det innan du behöver skicka tillbaka det till oss.
  • Du betalar 500kr i deposition per plagg. Dessa får du tillbaka av oss efter att vi har fått tillbaka plagget.
  • Om du känner dig redo för en beställning efter att du har testar plagget så säger du till oss så skickar vi en rabattkod som motsvarar depositionen istället för att du får en återbetalning.  
  • Frakten från oss & returfrakt kostar totalt 99kr/per plagg & denna kostnad betalas inte tillbaka. Priset är inklusive frakt.
  • Viktigt att du försöker att hålla plagget ifrån djur & starka dofter. Ha därför inte parfym eller hudkrämer med doft på dig när du testar plagget.
  • Använd roller eller liknande om plagget fått tex hår från djur på sig innan du packar ihop plagget för retur.
  • Tvätta aldrig plagget!

När det är dags att returnera plagget så använder du det medskickade emballaget som har retursedeln förklistrad på. Kommer ditt paket i en kartong så använder du samma kartong för returen. Då klistrar du på retursedeln över den gamla.

Lämna sedan in returen hos närmaste PostNord-ombud.

Skulle det vara så att du beställt flera plagg att testa så kommer vi skicka dom i emballage som passar dom kriterier som gäller varubrev, detta innebär att vi eventuellt behöver dela upp testplaggen i flera paket. Då är det väldigt viktigt att plaggen returneras i det returemballage som kom i respektive paket. Annars kommer vi behöva betala extra avgifter om paketet inte följer PostNords villkor.

Fråga hellre en gång för mycket om något känns oklart!

Vi har endast en av varje storlek tillgänglig. Skulle det plagg i den storlek du vill testa vara ute hos kund så kan du ändå beställa plagget & det skickas till dig så fort det kommit tillbaka till oss. Är det inte tillgängligt så står det tydligt under storleksvalet, köpknappen kommer då att ändras till "Förbeställ" som du då klickar på. Sedan checkar du ut i kassan precis som vanligt. Du får en notis på mailen när testplagget är på väg från oss.